+31 621 803 499
info@nielswarmerdam.nl
Verl.Zuiderloswal 7
1216 BW Hilversum
Ma - Za 8.00 - 18.00
Zondag GESLOTEN

Services

pandaken

Pandaken

Een uitstraling van een woning of (bedrijfs)pand wordt voor dertig tot vijftig procent bepaald door de staat en uiterlijk van het dak. Geglazuurde dakpannen hebben een mooie en rijke uitstraling en geven uw dak altijd wat extra’s. Door te glazuren kan aan dakpannen een uitgebreid

dakbedekking01

Shingles daken

De shingle is een schrubvormige bitumineuze dakbedekking en is uitermate geschikt voor een hellend dak (minimaal 25 graden). Shingle daken hebben een relatief lange levensduur en zijn betaalbaar. Het gebruik van shingles is overgewaaid vanuit de Verenigde Staten en wordt in

pandaken

Leipannen

Vanwege de geringe afmetingen en het unieke assortiment hulpstukken kunnen de leipannen ook op zeer gecompliceerde dakvormen worden toegepast. De Leipan geeft dakoppervlaktes een regelmatig en mooi gedekt uiterlijk. Zo krijgt het gebouw een voorname uitstraling. De Leipan is bovendien bijzonder geschikt als gevelbekleding.

pandaken

Groene daken

Bij groene daken moet altijd gezorgd worden dat de dakbedekking eronder van goede kwaliteit is voor het plaatsen van een groen dak.

pandaken

Kunststof dakbedekking

Het leggen van kunststof dakbedekking (EPDM, rhepanol)

575

Lood, zink en koper werk

Zink, koper en lood wordt bij ons nog op een ambachtelijke manier op maat en vorm gemaakt met een zet bank.

578

Goten

Bij groene daken moet altijd gezorgd worden dat de dakbedekking eronder van goede kwaliteit is voor het plaatsen van een groen dak.

Onze belofte als ondernemer, is het bouwen van waarde voor de Gemeenschap in elk project. Het voorzien van professionele expertise en uitzonderlijke klantenservice en het opleveren van kwaliteit werk.